Herkenbare folie van onze Fairtrade folie op bloemenveiling Plantion

Verkoop

In heel Europa en daarbuiten (o.a. Amerika, Japan en Rusland)

Verkoop

De rozen van Rosa Plaza verkopen we vanuit ons verkoopkantoor in Nederland. Wij bieden daarbij een zeer uitgebreide service met alle mogelijkheden tot maatwerk.

Rosa Plaza rozen worden zowel binnen Europa verkocht als daarbuiten, in landen als Amerika, Rusland en Japan. Deze verkoop verloopt via onze klanten (een breed netwerk van exporteurs en groothandelaren) en via de verschillende Nederlandse bloemenveilingen.

Verkoop via exporteurs en groothandelaren
Ons brede netwerk van exporteurs en groothandelaren beleveren Europese landen en landen als Amerika, Rusland en Japan vanaf de Nederlandse veilingen. Hun optimale logistiek en capaciteit om verschillende productgroepen bij elkaar te brengen, maakt het samenwerken met deze bedrijven voor ons onmisbaar.

Deze exporteurs en groothandelaren voorzien veel supermarkten, cash and carry's en bloemisten vanuit Nederland. Dankzij onze uitgebreide service leveren wij onze kwaliteitsrozen als verkoopklare producten aan onze klanten.

Verkoop via de Nederlandse veilingen
Daarnaast kopen bloemisten de rozen van Rosa Plaza ook zelf in op de veiling. Zoals via de veilingklok van Bloemenveiling Plantion, waar het koperspubliek vooral uit Nederlandse bloemisten bestaat.

Wij voeren onze rozen aan op de volgende veilingen:
- Flora Holland Aalsmeer
- Flora Holland Naaldwijk
- Plantion Ede

Verkoop van Fairtrade rozen
Fairtrade hanteert strikte regels voor de verkoop van Fairtrade rozen. Wij, als Fairtrade gecertificeerd bedrijf, informeren u graag over de mogelijkheden. 

Voor de Nederlandse bloemist is het mogelijk om zelf Fairtrade rozen in te kopen op de bloemistenklok van Bloemenveiling Plantion.

Onze salesmanager
Interesse in de verkoop van de rozen van Rosa Plaza en onze service? Onze salesmanager, Donald Hermes, vertelt u er graag enthousiast over. Neem contact op met onze salesmanager.