Amflora verwerkt onze rozen
Elke roos controleren we op kwaliteit
Grootbloemige rozen verwerken we op unieke hanglijnen
Het inhoezen gebeurt automatisch

Onze bloemenverwerking

Amflora Flower Services

Onze bloemenverwerking

Amflora Flower Services is ons eigen bloemenverwerkingsbedrijf. Op onze locatie in Bloemenveiling FloraHolland te Aalsmeer ontvangen we de in Ethiopië geproduceerde rozen en maken we deze costumer-made. Bovendien bieden we vele mogelijkheden om aan al uw wensen te voldoen.

Verwerking in eigen beheer om een uitstekend product te garanderen
Om de uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid van onze rozen te waarborgen, verwerken we de rozen van Rosa Plaza in eigen beheer. Met de diverse verwerkingslijnen en een eigen koelcel geven we elke variëteit de perfecte behandeling. Tevens beschikken we over een eigen uitbloeiruimte om de vaasleventesten uit te voeren.

Verwerkingsproces
Elke roos controleren we op beschadigingen of andere tijdens transport opgelopen kwaliteitsverliezen. Hierna worden de bossen ingehoesd en veil klaar gemaakt. We maken gebruik van een aantal verschillende verwerkingslijnen. Elke variëteit verwerken hierdoor op een optimale wijze. Zo gebruiken wij voor alle grootbloemige rozen een unieke hanglijn, waarbij we de bossen in haken hangen. Het eindresultaat: een perfecte bos rozen zonder beschadigingen en met volume. Door de nauwkeurige controles leveren we een kwalitatief uitstekend en betrouwbaar product.

Uitgebreide mogelijkheden
Doordat wij de volledige controle over het verwerkingsproces beheren en beheersen, bestaan er uitgebreide mogelijkheden om aan al uw verwachtingen te voldoen. Geef uw werk en zorg uit handen. We verzorgen graag het gehele verwerkingsproces voor u en leveren perfecte verkoopklare producten waar en wanneer u wenst.

Lees meer over de mogelijkheden bij ‘Onze service’ of neem contact met ons op.